Battlefield 1 servere

Battlefield 1 servere håndteres forskelligt end i de tidligere spil i serien.
Spil servere i Battlefield 1 udlejes direkte af EA i stedet for tredjeparter. Dette har en række fordele, men også nogle ulemper.

EA håndterer alle Battlefield 1 server med udlejning og support, og er vært for dem på deres egen hardware sammen med centrale backend servere af spillet.

battlefield 1 servers

Battlefield 1 servere og udlejning

I modsætning til tidligere spil i serien, vil Battlefield 1 servere ikke længere udlejes af tredjepart udbydere som Fragnet og Elite Games.
I stedet vil EA selv håndterer alle servere. Det har nogle fordele og  helt sikkert også nogle ulemper, som vi kigger på her.

+ fordelene

Den største fordel er, at EA kan kontrollere kvaliteten af Battlefield 1 servere og den hardware de kører på. Ligeledes at selskabet nu styrer alle aspekter af spillet, fra klienten, de primære servere, til spillets servere.

– ulemperne

Den største ulempe ved spillet severe kun bliver udlejet af EA er, at de spillere der ønsker at bruge meget brugerdefinerede indstillinger, for eksempel, Knife og Pistol only servere, formentlig ikke vil have disse muligheder i Battlefield 1. Eftersom EA er den eneste leverandør af Battlefield 1 servere, så styrer de 100% selv prissætningen af disse servere og kan opkræve så meget som de vil, da der ikke er konkurrence på server markedet.

Selv om der vil være færre muligheder for spillere, der lejer deres egne servere, har EA lovet, at Battlefield 1 spilservere vil bevare mange af de tilpasningsmuligheder som før. Spillere vil være i stand til at vælge hvilke baner der i rotation, som spil-modes anvendes, og en række af gameplay indstillinger så godt.