Battlefield 1 Rifler

Battlefield 1 riflerne er alle autentiske i forhold til 1. Verdenskrig.
De er alle baseret på den virkelige verdens modstykker, der blev brugt af de forskellige fraktioner i 1. Verdenskrig.
Ligesom de fleste andre våben i spillet, er riflerne fraktion-baseret, hvilket betyder, at tyskefremstillede rifler er tilgængelige for den tyske side i spillet.
Men ligesom i de tidligere spil i serien, kan alle Battlefield 1 rifler i sidste ende låses op og bruges af alle spillere, uanset hvilket hold de spiller på.

Battlefield 1 rifles

Liste over Battlefield 1 Rifler

Her er en komplet liste over alle de rifler der er at finde i Battlefield 1, fra de klassiske bolt rifler, over til halvautomatiske og automatiske rifler.

SMLE Mk. III

SMLE Mk 3SMLE Mk. III, også kendt som Lee-Enfield No.1 Mk.3 er standard riffel for de britiske soldater i Battlefield 1. Det er også den primære riffel for andre Commonwealth fraktioner i spillet.

Tankgewehr M1918

mauser 1918 t gewehrMauser 1918 Tankgewehr er den mest kraftfulde riffel i Battlefield 1, der er ingen overraskelse: det er designet som en anti-tank-våben. Den Mauser 1918 er en one-shot one-kill våben mod infanteri på stort set ethvert område.

Gewehr 98

gewehr 98The Mauser Gewehr 1898 er en af de almindelige rifler i spillet, og kan kombineres med en mulighed for over lange afstande kamp. Den anvendes af den tyske side i spillet.

Mondragón

mondragonMondragón Modelo 1908 der er en mexicanskfremstillede riffel bruges af bla. tyskerne i BF 1. Det er en selv ladende halvautomatisk riffel, der holder 10 skud i hvert magasin.

Cei-Rigotti

battlefield-1 cei rigottiCei-Rigotti er en italienskfremstillet riffel anvendt af den italienske fraktion. Den har en fordel i forhold til de fleste andre rifler i, at det er en halvautomatisk riffel i stedet for en bolt riffel, og så har den også en burst-fire mode. Det bruges af Assualt/Medic klassen.

Mauser M1916

battlefield-1 mauser m1916Mauser M1916, også kendt som Mauser Selbstlader-Karabiner M1916. Det er en carabin riffel der bruges af de tyske styrker i Battlefield 1. Den bruges af Medic klassen i spillet.

Gewehr M 95

mauser m1916Gewehr M 95, også kendt som Mannlicher M1895, er en riffel, der bruges af den Østrig-Ungarske hær. Det anvendes af Scout klassen i BF1. En version med et kikkertsigte er også tilgængelig.

Springfield M1903

springfield m1903Springfield M1903 rifflen i battlefield 1 bruges af den amerikanske fraktion og er tilgængelig for Medic klassen.

Russian 1895

battlefield 1 russian 1895Russian 1895, også kendt som Winchester Model 1895, er en af de væsentligste rifler for Scout klassen i kampen. det kan også være udstyret med et kikkertsigtemidel. Våbnet bliver også anvendt af Calvary klassen.

M1907 SL

battlefield 1 m1907 slM1907 SL, aka Winchester Model 1907 er en automatisk “self-loading” riffel anvendes af den amerikanske fraktion og af Medic klassen. En “Automatic” version af våben er også tilgængelige, som også er udstyret med en forgreb.

Tips til riflerne i BF1

battlefield 1 rifles tips

Ligesom i andre Battlefield spil, vil riflerne i Battlefield 1 være det primære go-to våben for de fleste spillere.
Men der er en stor forskel denne gang, da de fleste af riflerne er bolt-action, hvilket betyder, at hvert skud er yderst vigtigt og taktikken “spray and pray” ikke vil fungere godt her.

Der er to typer af Battlefield 1 rifler: bolt rifler, som har stor kraft og rækkevidde, på bekostning af lav magasin indhold og langsommere til at genlade. Og så er semi og automatiske rifler, som er fantastisk til nærkamp, men er begrænset i deres rækkevidde og skade. For tæt infanteri fokuserede baner, der er de automatiske rifler bedst, mens større, åbne baner favorisere bolt riflerne.

Andre våben i spillet: Pistolerne & Revolvernene, Maskingeværne, ShotgunsMaskinpistolerneGadgets.