Battlefield 1 køretøjer

Battlefield 1 køretøjerne er alle baseret på deres virkelige modstykker, der blev brugt af de forskellige fraktioner under 1. verdenskrig.
Køretøjer i Battlefield 1 består af kampvogne, lette panserkøretøjer, fly og meget mere.

Spillet indeholder også de nye “kolosser“, som er massive køretøjer, der bliver givet til det tabende hold med henblik på at udjævne styrkeforholdet i spillet.
En Behemoth kan være et luftskib, eller et pansret tog, eller et Dreadnought krigsskib. Hver Behemoth kan bruges af op til seks spillere.

battlefield 1 vehicles

Som med andre spil i serien, køretøjer i Battlefield 1 er fraktion-baseret, hvilket betyder, at hver fraktion har deres egne specifikke køretøjer, der er historisk korrekt, dvs. den tyske hær bruge tysk-made tanks, fly, og så videre. Men et par mindre køretøjer har tendens til at brugt af alle, såsom motorcykel og både.

Typer af Battlefield 1 køretøjer

Køretøjerne i BF1 omfatter tunge pansrede køretøjer såsom kampvogne, lette pansrede køretøjer såsom mandskabsvogne, og en række af fly (fightere, bombefly, angreb fly). Der henvises til nedenstående sider til dybdegående detaljer og liste over køretøjskategorierne.

Battlefield 1 Flymaskinerne
Battlefield 1 Kampvogne og Pansrede køretøjer
Battlefield 1 Behemoths

Ligesom tidligere spil i serien, vil nye køretøjer blive frigivet via DLC og udvidelsespakker.

Battlefield 1 køretøjers unlocks

Spilleren kan låse op for forskelligt tilbehør og load outs til deres køretøjer. Mange køretøjer har forskellige varianter, som spillerne kan vælge imellem. For eksempel, FT-17 tank har tre varianter: En “Close support” udgave, en “Flanker” version, og en “Howitzer” udgave.

Fly har også forskellige versioner, såsom luft til luft kampe, eller luft til jord angreb mv.

battlefield 1 vehicles unlocks

I modsætning til tidligere spil i serien, er antallet af Battlefield 1 køretøjer noget begrænset, da 1. Verdenskrig var første gang mekanisere våben blev brugt. Ikke desto mindre, der er nok køretøjer i spillet til at honorere en køretøj-tung spillestil, især for de spillere, der favoriserer luftkamp.

For at se en komplet liste over alle BF1 køretøjerne, se listen her.