Battlefield 1 Klasserne

Battlefield 1 Klasserne er lidt anderledes end de tidligere spil i serien.
Klasser i battlefield 1 er blevet omstruktureret, med tilføjelse af flere meget specialiserede klasser, såsom “Tanker” for spillere, der spawner i Tanks og pansrede køretøjer.
I alt er der 6 Battlefield 1 klasser: fire hovedklasser og to specialiserede klasser – Tank- og Pilot. Derudover er der 3 Elite klasser i spillet.

battlefield 1 classes

Opdelingen af Battlefield 1 Klasserne

Battlefield 1 har fire hovedklasser at de fleste spillere vil bruge, foruden to specialklasser for kampvogne og fly. Her er en komplet oversigt over de Battlefield 1 Klasser:

  • Assault: “Heavy” klassen  som har anti-køretøjs våben og sprængstoffer. Den primære våben for Assault klasse er enten en maskinpistol eller en shotgun.
  • Medic: er nu en dedikeret klasse, som er mindre offensive end den tidligere var. Medic klassen kan helbrede og genoplive holdkammerater, og har en carbine riffel som sit primære våben.
  • Scout: er klassen som tidligere blev kaldt Recon “sniper”. Scout primære våben er en bolt-action riffel. En af de gadgets som Scout klasse har er Flaregunen, som automatisk spotter fjenderne under den.
  • Support: ligner klassen fra de andre spil i serien: Support har en LMG som sit primære våben, og kan forsyne holdkammeraterne med ammunition. Support klasse har også trip-mine gadgeten.
  • Tanker: er en ny Battlefield 1 klasse. Når spillerne spawner i en tank, vil de automatisk spawner som Tanker klassen. Til fods, Tank klasse er alvorligt underdimensioneret: dens vigtigste våben er en Carbine pistol. Tank klassen bærer også på en anti-tank-granat og gasmaske.
  • Pilot: ligesom Tanker klassen, spillerne automatisk spawner som Pilot klasse, når de spawner i et fly. Ligesom Tanker, det vigtigste våben for Pilot klasse er en Carbine pistol. The Pilot klasse har også Flare pistol, ligesom Scout klassen.

 

Battlefield 1 Elite klassen

battlefield 1 elite classesUd over de almindelige klasser, er der tre “Elite klasser” i Battlefield 1. Spillere kan ikke spawner som disse klasser. I stedet kan de samles op på slagmarken, ligesom Battle Pickups i de tidligere spil. De 3 Elite Klasser er:

  • Flame Trooper: er en Elite klasse, der er udstyret med flammekasteren. Klassen er kraftfuld mod fjendens infanteri. Men mens flammekasteren er den mest magtfulde anti- infanteri våben, klassen har nogle ulemper: gasmasken er permanent fastgjort, mens du bruger klassen, og den begrænser dit udsyn. Desuden har klassen ingen langtrækkende våben, kun den kortrækkende flamethrower.
  • Sentry: sentry kitet er en kraftfuld, pansrede Elite klasse, der bærer det største maskingevær i spillet: MG08. Spilleren har masser af panser, der beskytter dem mod fjendens kugler, men de er sårbare over for gasangreb, da de ikke har nogen gasmasker.
  • Tank Hunter: er en klasse, der er udstyret med den mest kraftfulde riffel i spillet: M1918 anti-tank-riffel. Mens riflen er designet mod fjendens panser, det er også dødbringende mod infanteri: det er en én-shot kill våben. Den Tank Hunter er den mest mobile af de Elite klasser, og også udstyret med den Colt M1911 og en anti-tank-granat.

 

De 3 Elite klasser kan opsamles på forskellige steder på alle Battlefield 1 maps, stedet kan kendes på der er en stor trækasse som de ligger i.

Hvordan Battlefield 1 Klasserne adskiller sig fra BF4 og BF3?

battlefield 1 classes tips

Ligesom i de tidligere spil i serien, er Battlefield 1 klasserne hver især egnet til et bestemt formål med deres unikke våben og gadgets. Men der er flere ændringer i Battlefield 1 klasserne, hovedsageligt Assault klassen. Assault klassen er nu en egentlig angrebs klasse i og med dets medic opgaver er blevet overladt til en anden klasse, med det meget passende navn “Medic”.

Også en af de mest populære og magtfulde klasser i BF4 og BF3 er blevet fjernet helt. Der er ingen Engineer klasse i Battlefield 1. I stedet har Tank- og Pilot klasserne overtaget nogle af Engineer opgaverne, såsom reparation af køretøjer. Men disse klasser er nu meget underdimensioneret, når de ikke i deres respektive køretøjer, både Tank og Pilot klassen har en Carbine pistol som deres vigtigste skydevåben.

Support klassen forbliver den samme: den har stadig en LMG og kan genforsyne holdkammerater. Den Scout klasse er meget lig den Recon klassen, begge har de samme typer af våben og tjener samme formål på slagmarken.

Hvad er det vigtigste “go-to class” i Battlefield 1?

battlefield 1 classes go to class

Assault klassen plejede at være en “go-to” klasse i de tidligere Battlefield spil. Den indeholdt et kraftfuld stormgevær, granatkaster, og kunne genoplive og helbrede holdkammeraterne. Men Assault klasse er meget anderledes i BF1: den er designet mere som en anti-køretøj klasse end noget andet.

I stedet “go-to” klasse i BF1 synes at være Medic. den er udstyret med en automatisk Carbine riffel som den vigtigste våben – et god allround våben – og det kan genoplive og helbrede holdkammerater.

De spillere, der normalt spiller som support eller Recon i de tidligere spil i serien vil føle sig hjemme med support og Scout klasser i BF1.