Battlefield 1 game modes

Battlefield 1 indholder alle de populære grund multiplayer-modes fra BF3 & BF4, såsom Conquest, Rush, og Domination. Battlefield 1 omfatter også nogle nye game modes, såsom War Pigeons.

Som med andre spil i serien, vil nye spil modes blive frigivet med DLC og udvidelser i fremtiden. Den tidligere spil i serien så flere nye modes introduceret via udvidelser.

battlefield 1 game modes

Liste of Battlefield 1 game modes

Følgende liste indeholder alle de nuværende multiplayer game modes i Battlefield 1.

 

Conquest

Conquest er det originale Battlefield game mode, der har været i hvert spil.
2 modsatrettede hold kæmper om kontrollen af nogle faste punkter på kortet. Det hold, der styrer flest punkter har en fordel i kampen. Spillerene kan spawner på ethvert kontrolpunkt, der styres af holdet. Nogle baner har “baser”, som er kontrolpunkter ved kanterne af kortet, som ikke kan optages af fjenden.

 

Rush

Blev introduceret med Bad Company franchise, Rush deler holdene i Angribere og forsvarere.
Det angribende hold skal ødelægge mål, før en vis grænse tid/ticket. Efter målene er ødelagt, dukke 2 nye op og kortet udvider sig.
Det angribende hold skal ødelægge alle de mål, for at vinde kampen.

 

Team Deathmatch

Team Deathmatch sætter to hold mod hinanden i en head to head kamp. Der er ingen mål her. Det hold, der først når frem til given mængde kills vinder.

 

Air Superiority

Air Superiority er et “dogfight” game mode. Det foregår fuldt ud i luften, da spillerne spawner i flymaskiner, som allerede er i luften over en bane, og har til opgave at opfange og holde luftbårne mål, og forsvare dem mod fjenden. (En slags Domination i luften).

 

Domination

Domination er en variation af den Conquest game mode, men det er indsnævret i størrelse og der er et par regelændringer. I Domination, kan spillerne ikke spawne på kontrolpunktet. De skal i stedet spawne på en holdkammerat. Domination er et infanteri-fokuserede game mode – der er ingen køretøjer i Domination.

 

Operations

Operations er et af de nye Battlefield 1 game modes, og er en slags blanding af Conquest & Rush. I Operations, skal det angribende hold skubbe frontlinjen tilbage, og mens det forsvarende hold forsøger at forhindre præcis det samme.
Angribere vinder ved at skubbe den forreste linje hele vejen tilbage og afskære forsvarerne fra at få forstærkninger.

 

War Pigeons

War Pigeons er et nyt spil-mode introduceret i Battlefield 1.
I War Pigeons, spawner en brevdue tilfældigt på banen.
Modsatrettede hold kæmper for at fange duen og returnere den til et sikkert sted.
Efter due er sikret, skal spillerne sende den hjem for at tilkalde et artilleri angreb på fjenden. (Minder meget om Capture the flag).

battlefield 1 game modes list

Andre Battlefield 1 game modes

Ligesom tidligere spil i franchisen, vil nye Battlefield en multiplayer game modes blive frigivet i fremtiden.
Nogle af de game mods, der i øjeblikket mangler er Deathmatch, Squad Deathmatch, Gun mester, Capture The Flag, Chain Link, og Obliteration.
Det er meget sandsynligt, at nogle af disse vil blive genindført med fremtidige udvidelser.