Battlefield 1 Banerne

Battlefield 1 kortene er inspireret af virkelige slag og lokationer fra 1.verdenskrig. Banerne i Battlefield 1 støtter de fleste af de multiplayer game modes, såsom Conquest, Rush osv. Battlefield 1 banerne er spredt ud rundt omkring i verden, fra de forreste linjer i Europa, over ørkenen i Arabien, til Adriaterhavet. Som med andre spil i serien, er kort designet omkring bestemte typer af kamp. Der er baner, der fokuserer på infanteri og nærkamp, store baner, der favoriserer køretøjer, og kort, der tilbyder lidt af begge verdener.

battlefield 1 maps

Battlefield 1 maps list

Battlefield 1 har 9 baner, der kommer med basis spillet, plus én bane, der bliver udgivet gratis efter lanceringen. Et yderligere antal kort vil blive udgivet som DLC gennem udvidelsespakker. Her er de basiskort, der følger med spillet:

Argonne Forest

battlefield 1 argonne forestArgonne Forest: foregår (som navnet antyder) i Argonne skoven under Meuse-Argonne offensiven af 1918. Det er hovedsageligt en infanteri orienteret bane. De to fraktioner er Tyskland vs USA.

Amiens

battlefield 1 amiensAmiens:  er sat i Frankrig under Slaget ved Amiens i 1918, og var åbningen slaget ved en allieret offensiv. De 2 fraktioner der kæmper i Amiens er Tyskland vs Storbritannien.

Ballroom Blitz

battlefield 1 ballroom blitzBallroom Blitz: er sat omkring en massiv fransk Chateau der bruges af de tyske styrker som en base, indtil de amerikanske styrker invaderede området. De 2 fraktioner på Ballroom Blitz er USA vs Tyskland.

Empire’s Edge

battlefield 1 empires edgeEmpire’s Edge: er sat til en Middelhavet landsby ved kysten, hvor de italienske og østrig-ungarske styrker kæmper i det engang så smukke landskab, nu plettet af krig. Fraktionerne erItalien vs Østrig-Ungarske.

Fao Fortress

battlefield 1 fao fortressFao Fortress: ligger på Al-Faw halvøen i det osmanniske imperium, hvor britiske styrker iscenesætte en amfibie landing mod osmannerne. De 2 fraktioner er Storbritannien vs Osmanniske Rige.

Monte Grappa

battlefield 1 monte grappaMonte Grappa: var en af de første Battlefield 1 baner der bliev afsløret for verden. Det er foregår i Alperne, hvor italienerne og østrig-ungarerne udkæmpet et stort slag. Luftkamp er et stor aspekt for Monte Grappa banen. Fraktionerne er Italien vs Østrig-Ungarske kejserrige.

St. Quentin Scar

battlefield 1 st quentin scarSt. Quentin Scar: var den først Battlefield 1 bane der blev fremvist til verden ved E3 2016, det var også det map der blev spillet på i Alpha testen. Det er sat omkring små landsbyer i Frankrig under Slaget ved Mont Saint-Quentin. Det er en bane med både infanteri og køretøjer aspekter. Fraktionerne er Storbritannien vs Tyskland.

Sinai Desert

battlefield 1 sinai desertSinai Desert: er banen fleste spillere spillede for første gang, da det blev præsenteret i den populære Battlefield 1 åbne beta. scenen er sat i ørkenen, med masser af åbne rum for tanke og fly til at manøvrere. Fraktionerne er Ottomman Empire vs Storbritannien.

Suez

battlefield 1 suezSuez: udspiller sig ved Suez-kanalen i Egypten, hvor det osmanniske rige angreb de britiske forsyningslinjer. Fraktionerne er Storbritannien vs Osmanniske Rige. Det er en bane der primært fokuserer på pansrede bekæmpelse.

Giant’s Shadow

Giants Shadow: Bliver udgivet som bonus indhold for dem, der pre-ordered spillet. Men senere bliver det udgivet gratis til alle spillere. Giants Shadow er Slaget om Selle i oktober 1918. Det vigtigste omdrejningspunkt er et nedstyrtet luftskib. De 2 fraktioner er Tyskland vs Storbritannien.

 

battlefield 1 maps list