EA: Vi vil fortsætte med at støtte Battlefield 4

Udgiverne lover fortsat støtte, men afslørede ingen detaljerne.

 

EA: We will continue to support Battlefield 4
Det er godt og vel 2½ halvt år, siden Battlefield 4 blev frigivet, og i den tid, er der blevet arbejdet meget på det af udviklerne. Efter en forfærdelig start i 2013, EA skabt et nyt studie, DICE LA, til specifikt at fokusere på fortsat støtte til Battlefield 4.

Og det lader til, at støtte vil fortsætte i den nærmeste fremtid. EA sagde for nylig på Twitter, at “vi vil fortsætte med at støtte Battlefield 4”, men de afslørede ikke nogen planer for fremtiden.

Den sidste Battlefield 4 opdatering blev udgivet i december og siden da har der ikke været nogen nyheder om eventuelle fremtidige opdateringer eller indhold.

Der med ikke sagt at der ikke har været mindre opdateringer: vi fik en lille opdatering til Battlelog i januar, og en Battlefield 4 server opdatering i februar med et forbedret anti-cheat system.

Og community events er stadig i gang – de nye arrangementer for marts er netop blevet præsenteret.

Vi bliver nødt til at vente og se, hvad der er i vente for BF4 i fremtiden. Forhåbentlig har vi ikke set den sidste patch, og måske kunne vi håbe på et nyt map, eller noget andet indhold. Det ville da være rart med noget nyt at lave, mens vi venter det næste spil i serien.

Der er spekulationer om at det kunne være Battlefield 2143.

Sidste måned, DICE LA selv sagde, at de stadig arbejder på BF4 og har ikke flyttet til andre projekter.

Skriv et svar

                                           

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.