Én kommentar til “Dragon Valley BF4 vs BF2 sammenlignings video + TDM Dockyard Comparison (BF4 vs BF3)”

 1. Jeg glæder mig rigtig meget til både Dragon Valley 2015 & Noshahr Canals TDM.

  Men mest til Dragon Valley, fordi den originale bane var skide god, der var næsten altid garanti for et godt gameplay.
  Så jeg håber virkelig ikke den skuffer i 2015 versionen.
  For jeg må indrømme at i min verden der skuffede Back to Karkand DLC’en til BF3 i den grad, ingen tvivl om at banerne var flotte, og ideen med at lave dem tidssvarende, så det virkede som om at der var gået 10 år siden, at der sidst var krig der, den var rigtig god. Men jeg synes bare ikke at der var det samme flow i gameplayet som i de oprindelige baner, så de var ikke lige så fede som dengang.
  Det er slf. min helt personlige mening, og den er der jo nok uenighed om, så lad mig da gerne høre om jeres mening! 🙂

  “Noshahr Canals TDM” glæder jeg mig slf også til… Hvorfor ??
  Fordi det er Noshahr Canals TDM, derfor 😀

Skriv et svar

                                           

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.