Armored Kill: Endelig et Battlefield 1 Game Mode Uden Snigskytter!

 

Et nyt custom game mode har ramt Battlefield 1. Det hedder Armored Kill, og det er en velkommen afveksling at spillet. Det Deler både sit navn og sin forkærlighed for åbne baner og køretøjer til kamp, med Battlefield 3’s tredje udvidelsespakke. Armored Kill er en conquest match hvor man helt har fjernet hele sniperklassen og det primære medic våben (læs: Designated Marksman Rifles). De er udskiftet med et øget antal køretøjer (en hurtigere respawn tid) og ekstra felt og antiluftskyts.

Nøgle detaljer:
Fraværet af DMR medic våben og snigskytter åbner banen betydeligt op da spillere er i stand til at krydse store afstande uden at modtage indgående sniper skud. Det er nu langt lettere at benytte en AA gun, uden konstant at blive linet op i en snigskyttes sigtekorn. Og det giver dig masser af tid til at øve dig i skyde fjendens fly ned.

Den øgede vægt på køretøjs kampe er sjov, men den største effekt synes at være på luftkampe versus jorden kamp. Forvent ikke nogen store skala tank kampe, men hvis du kan lide at flyve i en fighter eller elsker lange bombeangreb vil du ikke blive skuffet.

Der er foretaget en tilpasning af våbnene, så det eneste 4X zoom optisk sigte der findes, er til supportklassen på en LMG, og flere 2.5x optiske sigtemidler findes i assaultklassen. Som Medics, er du begrænset til kun at bruge pistoler.

Den eneste ulempe er, at infanteri kampene er sparsomme og mindre intense. Det føles ofte som om serveren er næsten tom, men ved check så er den fuld. Fordelen er friheden til at prøve nye våben og taktikker uden at blive sniped. Det er overraskende forfriskende at spille en bane uden glimt af snigskyttes scopes, der funkler på en bjergskråning, som om der lå en diamant.

Hvad er din mening om Armored Kill? Lad os vide det, og gå så ikke glip af chancen for at kickstarte din tank eller få en stor pilot kit score!

Lejede Battlefield 1 servere får nye funktioner

DICE har nogle gode nyheder for dem der tænker på at leje Battlefield 1 servere, eller dem der allerede lejer en server. serverne vil  få nye funktioner meget snart.

Den største nyhed er uden tvivl tilføjelsen af et separat Admin Kontrolpanel på alle platforme. Dette vil gøre det lettere at kick/ban spillere, tilføje spillere til en foretrukken VIP-listen, og meget mere.

Andre funktioner omfatter password beskyttede servere, nye gameplay muligheder (såsom at deaktivere Behemoths, spawning on Squad leaders only) og meget mere.

De nye opdateringer vil blive rullet ud i den nærmeste fremtid.
DICE erklærede også, at de vil se at “forbedre det overordnede flow til hvordan man finder og befolker en lejet server.”

I modsætning til tidligere spil i serien, bliver Battlefield 1 serverene udlejet direkte af EA, så der er ingen tredjeparts server udbydere denne gang.

Første kig på den kommende Battlefield 1 DLC “They Shall Not Pass”

DICE har givet os et første kig på den kommende Battlefield 1 udvidelse “They Shall Not Pass”, som vil blive udgivet i marts 2017.

Det første kig på udvidelsen kommer fra noget koncept kunst, som DICE har delt med deres community.
Den kommende Battlefield 1 DLC vil blive udgivet i marts 2017 og vil være den første Battlefield 1 ekspansion.

De ene af de fire nye baner vil omfatte skoven omkring slaget ved Verdun, som er blevet sat i brand ved konstant beskydning.
Andre baner omfatter en landsby omkring Verdun, en stor garnison kaldet Fort Vaux, og et ødelagt landskab omkring Verdun.

Tjek den konceptkunst nedenfor.

Nyt Battlefield 1 map “Giants Shadow” frigives til alle den 20. december og det er gratis

DICE har annonceret, at den nye Battlefield 1 bane “Giants Shadow” vil blive udgivet gratis til alle spillere den 20. December.
Opdateringen indeholder også et nyt våben: granat Crossbow.

Hvis du er Premium medlem, får du det nye indhold en uge tidligere, nemlig allerede den 13. December, og det gælder også dem der oprindeligt forudbestilt spillet før udgivelse.

Her er DICE officielle forklaring på det nye kort:

Battle of the Selle, 1918. British forces have broken through the Hindenburg line and are heading towards a strategic railway center. The outcome is uncertain. An armored train can still turn the tide.

Battlefield 1 var det mest sete spil trailer i 2016

YouTube afslørede for nylig sine mest populære videoer fra 2016, og i videospil trailer kategorien, var Battlefield 1 den mest set. Den slog rivalerne fra Call of Duty, Gears of War 4 og flere andre.

Siden DICE afslørede den aller første Battlefield 1 trailer er den blevet set 49 millioner gange, og ligger langt foran Call of Duty Infinite Warfare’s 35 mio, og Gears of War’s 17 mio visninger.

Her er den fulde liste over de mest viste spil trailer fra 2016:

  • Battlefield 1: 49 million
  • Call of Duty Infinite Warfare: 35 million
  • Clash of Clans: Hog Rider: 32 million
  • Gears of War 4: 17 million
  • Clash of Kings: 17 million
  • Overwatch Dragons: 14 million
  • Pokemon Sun & Moon. 10 million
  • FIFA 17: 10 million
  • Watch Dogs 2: 10 million
  • Doom: 9 million

Og her er den Battlefield 1 trailer, der vandt kapløbet:

 

DICE hentyder til Battlefield 1 CTE

Battlefield 1 CTE

DICE har antydet en mulig Battlefield 1 CTE udgivelse – et fælles Test Miljø, hvor fremtidige opdateringer af spillet kan testes af fællesskabet inden de går live for alle.

CTE blev først introduceret med Battlefield 4, hvor det var en stor succes – udvikleren fik feedback fra spillere på hver patch, hvilket resulterede i meget mere poleret indhold før udgivelsen til offentligheden.

Nu er der rapporter om en Battlefield 1 CTE release, i leje server program forum.
DICE medlem “Striterax” sagde, at de er “arbejder hårdt på at gøre det muligt for CTE for BF1”.

Battlefield 1 CTE har også referencer i spillets kode, det blev spottet af en Redditor (du kan se billedet nedenfor).

Mens Battlefield 1 er et langt mere stabil udgivelse end Battlefield 4 var, ville et fællesskabs testmiljø stadig være en stor fordel, da patches ville blive testet grundigt, især når det kommer til våben balancering, før frigivet til alle.

Battlefield 1 CTE tilgængelighed

CTE var åben for alle Premium spillere i Battlefield 4, og det er sandsynligt, at dette vil fortsætte med Battlefield 1 CTE. Spillere bliver nødt til at hente en anden version af spillet, der er helt adskilt fra hovedspillet.

Battlefield 1 CTE code

Battlefield 1 progression system er at få tweaks

Battlefield 1 progression system

Battlefield 1 er et hit blandt spillere, men der er visse ting, der ikke lever helt op til hvad der forventes.

En af disse ting er progression og leveling systemet i spillet. Heldigvis har DICE bekræftet, at de kigger på netop det.

Battlefield 1 producent Ali Hassoon sagde via Twitter, at de er klar over problemerne med det nuværende progression systemet, og at spillerne skal “stay tuned” for nyheder om sagen.

Han fik ikke i detaljer fortalt om hvilke ændringer vi kan forvente, men med den måde tingene ser på nu, så ser det ud til, at hele systemet kunne bruge en solid omlægning.
Dette gælder især for Battlepack situationen, som er helt tilfældigt lige nu, og ikke rigtig give spillerne noget meningsfuldt, men stort set kun våben-skins.

Uanset hvad, kan vi blive nød til at vente et stykke tid, indtil den næste opdatering kommer, da det blot er et par uger siden den seneste patch blev udgivet.