BF4 vil ikke få flere BF3 baner, fordi “det tager for meget tid” at gøre det fra bunden

Forvent ikke flere BF3 remakes i BF4 overhovedet.

 

BF4 won't get BF3 maps because

Der vil ikke komme flere BF3 maps i BF4 fordi det kræver en masse arbejde. I virkeligheden, ifølge udvikleren DICE LA, så tager det omtrent lige så lang tid at skabe en helt ny bane fra bunden i Battlefield 4, som det gør at porten en BF3 bane til BF4.
Reaktion på forslaget om at  tilføjer gamle BF3 baner til BF4, DICE sagde, at motoren har ændret sig meget gennem årene, at det ikke er et spørgsmål om blot at “importere” banerne i BF4.

“Det tager cirka lige så langtid at trække en bane fra BF3 som det gør at skabe en ny fra bunden”, sagde DICE’s “Maars_DICELA” på CTE subreddit. “Motoren skifter meget i årenes løb, behøver gamle aktiver ikke arbejde det samme på den nye tech”.

Han tilføjede, at det ville tage 6-8 uger at porte en BF3 bane til BF4, og tid omfatter ikke en bug testperiode.

Lige nu er der to nye Battlefield 4 kort i støbeskeen: “Operation Outbreak”, som vil kommer med Efterårs opdateringen (formentlig) senere på måneden, og en genindspilning af BF2 kortet “Dragon Valley”, som er planlagt til at blive frigivet sammen med den næste store Patch senere på året.

Med disse to kort, vil det samlede antal Battlefield 4 maps være 33 – herunder nat version af “Zavod 311”, kaldet “Zavod Graveyard Shift”.

Skriv et svar

                                           

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.