Battlefield Hardline – Hvem køber det?

Hej alle

rp_BFHL_Screens_030315_SP_DGB_NickGun_Final-618x347.jpg

Selvom vi er en BF4 clan, så går jeg ud fra at flere af os også spiller andre spil. Nu udkommer Battlefield Hardline på torsdag, og selvom jeg havde besluttet mig for ikke at købe det – så kan jeg nok ikke lade vær alligevel.

Det er som afveksling, at jeg har valgt at købe det (og samtidigt da jeg formentligt skal hjælpe en hollandsk e-buddy med at administrere hans nye BF Hardline server). Jeg køber det fordi jeg glæder mig til at unlucke nye våben, lære nye maps at kende – ikke pga politi og røver delen (som jeg egentligt finder lidt plat).

Stopper jeg med BF4? NEJ absolut ikke. BF4 er stadig primær for mig – helt klart.

Men er der andre, der køber Hardline? Andre som man måske kan level op sammen med? 🙂

Mvh

WankyJacky/WackyHacky/WackyJacky

8 kommentarer til “Battlefield Hardline – Hvem køber det?”

 1. Hej WankyJacky/WackyHacky/WackyJacky
  (Sært barn har mange na…. hov, vent lige… Undskyld!! KÆRT barn har mange navne)

  Ja mon ikke der var andre rotter der kunne finde på at købe det!

  Jeg er sådan set lidt pigesur på DICE (Kongsted 12 år hehe), da jeg personligt mener at Battlefield er et krigsspil, som i “army Vs. army” og derfor vil jeg ikke købe ej heller støtte op om BF: Hardline. 🙂 pga politi og røver delen (som jeg egentligt finder lidt plat).

  Men glad for at du ikke dropper THE REAL Battlefield 🙂

 2. Jeg køber det ikke. Efter jeg fik prøvet beta´en, så var det ikke et spil for mig. De spille muligheder der er, er ikke alle jeg syntes om. Nogen af banerne er for små.

  Jeg vil meget hellere vente og se med de nye natbaner hvad de kan give en af nye oplevelser.

 3. Jeg kommer nok til at købe det, men tror jeg venter lidt før jeg gøre. Har en dum mani med at købe mange af de nye fps spil.
  jeg syntes at beta’en var ok. Men ja banerne var for små

Skriv et svar

                                           

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.