Battlefield 4’s “dusting” Problemet er tilbage igen

Den meget irriterende fejl er stadig til stede i Battlefield 4, på trods af de seneste spil og server opdateringer.

 

 

bf4-dusting

 

Jeg har tidligere skrevet om at en nylig Battlefield 4 server opdatering skulle løse, eller i det mindste, forbedre det irriterende “dusting” problem. Problemet er dog stadig til stede på tværs af alle platforme.

Udtrykket “dusting” blev opfundet af Battlefield 4 spillere, når en tank eller et andet køretøj skød på en fjendtlig helikopter eller jet. Men i stedet for at forårsage en eksplosion og efterfølgende skade på fjenden, så resulterede det kun i at der kom en sky af “støv”. 

Som de 4 videoer nedenfor viser, så er “dusting” problemet ganske tilfældigt – nogle gange kan en helikopter tage tre direkte tank skud og ikke lider nogen skade, eller måske kan det tredje skud forårsag skade. og andre gange kan man opleve at et tanke skud ingen virkning har mod en helikopter, mens det virker helt fint mod en anden fjendtlig helikopter.

 

I den 1. video nedenfor, kan man se en tank rammer en attack helikopter med tre direkte skud, alle på tæt hold, med helikopteren tager ingen skade. Denne video er optaget, efter at server patchen skulle løse problemet.

 

2. video viser atter en tank rammer en attack helikopter med to direkte hits uden skader, et øjeblik senere formår den samme tank at ordne en transport helikopter med to skud.

 

3. video viser tilfældigheden af “dusting” problemet. En tank får 4 direkte hits på en fjende transport helikopter, men det ser ud til at det kun er hveranden skud der har  effekt, mens det 5. skud formår at få helikopteren ned.

 

4. Video viser, at “dusting” problemet ikke kun er begrænset til tanke. En helikopter skudder og får en fuldtræffer med en guidet missil, men endnu en gang, det eneste resultat er en sky af støv.

Et perfekt skud på en helikopter med en tank kan være yderst vanskeligt, så man bliver sgu ret frustreret, når skuddet ikke har nogen effekt.
DICE er i øjeblikket ved at lægge sidste hånd på efterårs patch’en, som forhåbentlig vil have en eller  form for rettelse eller et middel mod dette problem.

Skriv et svar

                                           

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.