Battlefield 4 har 50% flere aktive spillere end Star Wars: Battlefront

BF4 har 50% mere aktive spillere end Star Wars Battlefront,

og 400% mere end Hardline.

 

bf4-vs-battlefront
Ifølge player statistik data fra EA serverene, er Battlefield 4 mere populær end den nyere Star Wars Battlefront. Og det er langt mere populære end Battlefield Hardline – der er fem gange så mange aktive spillere på Battlefield 4 end på Hardline.

 

På trods af at SW:Battlefront blev udgivet for blot 6 måneder siden, har det langt færre spillere end BF4. Og Battlefront er stadig aktivt støttet med ny DLC der kommer i næste måned.

Og det ser meget værre ud for Hardline, som blev udgivet næsten 18 måneder efter BF4, og alligevel næsten ikke formår at få 25.000 aktive brugere, ifølge EA’s data.

Data der er sporet fra officielle EA multiplayer-servere og analyseret viser, at BF4 har ca. 125.000 aktive spillere i gennemsnit over 24 timer, mens Battlefront har bare 80.000.

Der er lavet en simpel graf, der viser populariteten af de seneste Battlefield spil og Star Wars Battlefront:

Battlefield 4 has more active players than Battlefront

Battlefront var en stor salgs succes for EA, det har solgt over 13 millioner enheder til dato. Men som data viser, har de fleste spillere forladt det. Et af de største kritikpunkter af spillet var manglen på ægte multiplayer indhold.

Til sammenligning er Battlefield 4 blevet støttet godt af EA og DICE LA, med nyt indhold og patches. Og selv om der synes at være kommet til enden for BF4’s levetid, Så er spillerbasen altså stadig meget aktiv.

EA har forlængst bekræftet, at Battlefield 5 vil blive frigivet senere på året.

Skriv et svar

                                           

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.