Battlefield 4 får nyt våben DLC til maj

Battlefield 4 getting new weapon DLC in May

DICE har meddelt, at Battlefield 4 vil  få et nyt våben DLC i maj som vil omfatte 5 helt nye våben.

Og to af de nye våben er allerede bekræftet. Den første er den russiske AN-94* assault riffel, som var et populær våben i tidligere Battlefield-spil på grund af sin stærke to-shot burst. Det anden bekræftet våben er en anden russisk assault riffel: OTS-14 “Groza”. For de sidste tre våben, er der rygter om, at G3 / G3A3 assault riffel vil være en af ​​dem.

Ud over de nye våben, vil  “Gun Master” mode også komme tilbage. Gun Master mode var meget populært i BF3. I Gun Master, starter spilleren ud med et våben og skal lave et kill for at komme videre til næste våben. Den første spiller til at få et kill med den sidste våben (normalt kniven), vinder.

Der er spekulationer om, hvorvidt den nye DLC vil være gratis eller betalings – men som alt andet DLC, bør det være gratis for Premium medlem i det mindste. Der ud over vil der også vil være en ny runde af Battlefest for Battlefield 4 spillere. Den vil omfatte gratis Battlepacks, konkurrencer, og dobbelt XP weekender. Den nye Battlefest vil starte i april og løbe til maj hvor udgivelsen af ​​den nye DLC vil finde sted.

*)AN-94 er en assault riffel kendt for sin høje nøjagtighed og skudhastighed. AN-94 har evnen til at fyre en hurtig to skud burst med utrolig præcision, hvilket gør det til et af de bedste langtrækkende Battlefield 4 geværer. AN-94 kan kun bruges af Assault klassen. AN-94 blev først præsenteret i Bad Company serien, hvor det var en populær og præcis riffel. AN-94 blev først indført i 1997, og bruges i dag begrænset kapacitet hos den russiske hær. Dens to-shot burst funktion giver stor nøjagtighed ved mellemlange og lange distance for en assault riffel.

 

Én kommentar til “Battlefield 4 får nyt våben DLC til maj”

Skriv et svar

                                           

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.