Armored Kill: Endelig et Battlefield 1 Game Mode Uden Snigskytter!

 

Et nyt custom game mode har ramt Battlefield 1. Det hedder Armored Kill, og det er en velkommen afveksling at spillet. Det Deler både sit navn og sin forkærlighed for åbne baner og køretøjer til kamp, med Battlefield 3’s tredje udvidelsespakke. Armored Kill er en conquest match hvor man helt har fjernet hele sniperklassen og det primære medic våben (læs: Designated Marksman Rifles). De er udskiftet med et øget antal køretøjer (en hurtigere respawn tid) og ekstra felt og antiluftskyts.

Nøgle detaljer:
Fraværet af DMR medic våben og snigskytter åbner banen betydeligt op da spillere er i stand til at krydse store afstande uden at modtage indgående sniper skud. Det er nu langt lettere at benytte en AA gun, uden konstant at blive linet op i en snigskyttes sigtekorn. Og det giver dig masser af tid til at øve dig i skyde fjendens fly ned.

Den øgede vægt på køretøjs kampe er sjov, men den største effekt synes at være på luftkampe versus jorden kamp. Forvent ikke nogen store skala tank kampe, men hvis du kan lide at flyve i en fighter eller elsker lange bombeangreb vil du ikke blive skuffet.

Der er foretaget en tilpasning af våbnene, så det eneste 4X zoom optisk sigte der findes, er til supportklassen på en LMG, og flere 2.5x optiske sigtemidler findes i assaultklassen. Som Medics, er du begrænset til kun at bruge pistoler.

Den eneste ulempe er, at infanteri kampene er sparsomme og mindre intense. Det føles ofte som om serveren er næsten tom, men ved check så er den fuld. Fordelen er friheden til at prøve nye våben og taktikker uden at blive sniped. Det er overraskende forfriskende at spille en bane uden glimt af snigskyttes scopes, der funkler på en bjergskråning, som om der lå en diamant.

Hvad er din mening om Armored Kill? Lad os vide det, og gå så ikke glip af chancen for at kickstarte din tank eller få en stor pilot kit score!

Skriv et svar

                                           

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.